DÖNEMİN SON KUGA TALKS’UNA DAVETLİSİNİZ!

Sosyal sorumluluk ve sosyal etki vizyonu taşıyan kişileri bir araya getiren KUGA Talks bu hafta Dr. Taylan Yıldız’ı konuk ediyor.

Dr. Taylan Yıldız 2001 senesinde Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’nden mezun oldu.  Massachusetts Üniversitesi’nde aynı alanda yüksek lisans yapan Yıldız, 2003’te dünyada yılda iki kişinin kabul edildiği Stanford Üniversitesi’ndeki İşletme Doktorası Pazarlama programına kabul edildi. 2017 senesinde Google’daki kariyerini bırakarak Amerika’dan döndü. Şu anda İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisine üyedir ve “Metroda internet” ve “İnternetsiz Köy Kalmasın” gibi internet eşitliğini sağlamaya çalışan projeler üzerinde çalışmaktadır.

Sen de internete erişim hakkı, internetin herkese ulaştırılması ve girişimcilik vizyonu hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsan bu KUGA Talks etkinliği tam sana göre!

KUGA Talks kapılarını sosyal sorunlara kayıtsız kalamayan herkese için açıyor, burada hepimize yer var!

18 Mayıs Salı,  21.00

Meeting ID: 994 5569 3473